Auteur: Dave Thijssen zondag 17 maart 2013

ViVa! Zorggroep is aan het veranderen. Van een gecentraliseerde en hierarchische organisatiestructuur vindt momenteel een verschuiving plaats naar kleinschalige, zelfstandig-sturende teams waarin de cliënt nog meer centraal staat. Dit concept noemen we WijkZorg. Het zorgt voor een persoonlijker contact met de cliënt, meer vrijheid voor zorgteammedewerkers en minder overhead.

Roadshow WijkZorg (dinsdag 5 maart 2013)
Voor ICT betekent dat ook verandering. Deze teams gaan op een andere manier (samen)werken en moeten van de juiste gereedschappen worden voorzien om WijkZorg een groot succes te maken. Gelukkig zijn er een aantal innovaties en trends in de ICT wereld gaande die naadloos aansluiten op dit concept. Deze innovaties zijn allen terug te voeren op een thema: virtualisatie. Wat dat precies is, daarover volgt in latere berichten meer.

"Het is niet de sterkste [...] die overleeft. Het is degene die zich het beste kan aanpassen aan verandering." - Charles Darwin


Iedere reis begint met één stap. Bij programmeren is de eerste stap meestal het op het scherm toveren van de woorden "Hallo, wereld!", meestal in het Engels. Dat klinkt als een basale functie, maar het laat de programmeur zien dat de programmeeromgeving werkt en dat hij de juiste syntax gebruikt. Nu zijn we in het project wel wat verder dan dat, maar dit nieuwsbericht is wel onze eerste stap om jullie uit te nodigen de status van het project te bekijken. Ook ten aanzien van vragen en andere reacties is dit een toegankelijk platform. We horen dus graag van jullie!

Leave a comment

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om je reactie achter te laten.

Welkom

Via deze website houden de medewerkers van ICT je op de hoogte van alle ontwikkelingen aan jouw nieuwe, digitale werkplek bij ViVa! Zorggroep.

Posts

Mogelijk gemaakt door Blogger.