Auteur: Dave Thijssen donderdag 16 mei 2013

De hardware voor de eerste twee van totaal acht hypervisors zijn in ons datacenter geplaatst. De machines zijn voorzien van twee octo-core processoren, een SSD en 192 gigabyte aan werkgeheugen. Alle componenten staan op de HCL van Citrix XenServer. Deze servers vormen het technisch platform waarop uiteindelijk onze gebruikers via virtuele Remote Desktop Servers toegang krijgen tot hun virtuele desktop en applicaties.
 
Server
 
Geheugenmodules

De servers zijn geleverd door Infotheek. Na een succesvolle test met deze twee servers wordt de pool hypervisors compleet gemaakt. Er ontstaat zo een effici├źnte, schaalbare en redundante oplossing.

1 reacties... lees ze hieronder of reageer ook.

  1. Als ik stofzuig, hoef ik ook niet te weten hoe mijn stofzuiger precies werkt.
    Maar, als ik lees over " twee octo-core processoren, een SSD en 192 gigabyte aan werkgeheugen" dan is het toch een wonder dat je virtuele werkplek uiteindelijk in vrolijke ViVa! gekleurde blokken je lokt om via je deze virtuele werkplek te gaan werken?
    Het nieuwe werken. Handig, functioneel maar prikkelt zelfs nog mijn creatieve linker hersenhelft .... Kijken en doen dus!

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom

Via deze website houden de medewerkers van ICT je op de hoogte van alle ontwikkelingen aan jouw nieuwe, digitale werkplek bij ViVa! Zorggroep.

Posts

Mogelijk gemaakt door Blogger.