Auteur: Dave Thijssen donderdag 16 mei 2013

ViVa! Virtueel
Vandaag hebben Dave en Marcel in het ICT themaoverleg collega's bijgepraat over "ViVa! Virtueel", het project dat de nieuwe digitale werkplek van ViVa! Zorggroep aansluit op alle veranderingen laat aansluiten op de veranderingen die ViVa! Zorggroep doormaakt.

Virtualisatie speelt een grote rol in alle facetten van de vernieuwde dienstverlening. Van server- en applicatievirtualisatie tot cloud computing met Office 365 en Azure.

We hebben de argumenten voor de keuze voor Microsoft toegelicht en de voorlopige planning laten zien. Vanaf nu zullen naast ICT Beheer ook de afdelingen Informatievoorziening & Applicatiebeheer, VOIP en de ICT Servicedesk meer bij het project betrokken worden. Onze focus komt te liggen op innovatie en vernieuwing van de ICT infrastructuur.

Ten slotte gaan we onze eindgebruikers informeren over de aankomende veranderingen. Dit blog is daar natuurlijk onderdeel van maar sommige medewerkers kunnen we nu alleen nog bereiken per post. Gelukkig komt daar straks ook eindelijk Verandering in.

Leave a comment

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om je reactie achter te laten.

Welkom

Via deze website houden de medewerkers van ICT je op de hoogte van alle ontwikkelingen aan jouw nieuwe, digitale werkplek bij ViVa! Zorggroep.

Posts

Mogelijk gemaakt door Blogger.