Auteur: Marcel Laan vrijdag 2 augustus 2013

De afgelopen maanden is er hard aan de "achterkant" van de nieuwe werkplek gewerkt en staat de kern van de werkplek klaar. Wat dan altijd een spannend moment is... wat vindt de gebruiker van de nieuwe werkplek?

Om hier inzicht in te krijgen is er een groep van 10 zogenoemde "koplopers" binnen JGZ aangewezen die deze maand (augustus) de beschikking krijgen over de nieuwe werkplek.

Pilot Nieuwe Werkplek
Waar bestaat die nieuwe werkplek eigenlijk uit?

Het meest vernieuwende van de nieuwe werkplek is de software die aangeboden wordt. Je gaat straks werken op een nieuwe versie van Windows samen met de laatste versie van Office e.d.
De nieuwe werkplek hoeft niet per se te betekenen dat er ook fysiek een andere werkplek wordt geplaatst. Op een aantal plekken zal de werkplek ook daadwerkelijk fysiek worden vervangen, maar op een groot aantal bureaus blijft gewoon de bestaande werkplek staan.

De look en feel van de werkplek wordt wel veranderd, maar zal voor een groot deel nog vertrouwd aanvoelen.

Heel erg benieuwd wat de reacties van de eerste 10 gebruikers zullen zijn! Zodra de ervaringen binnen zijn worden deze op dit blog gedeeld.

Leave a comment

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om je reactie achter te laten.

Welkom

Via deze website houden de medewerkers van ICT je op de hoogte van alle ontwikkelingen aan jouw nieuwe, digitale werkplek bij ViVa! Zorggroep.

Posts

Mogelijk gemaakt door Blogger.